witam.i to ma byc ta nowa strona? ta co niby miala funkcjonowac bez zarzutu i informowac na bierzaco o wszystkim? jak na razie to niczym sie nie rozni od poprzedniej.gdzie jest chocby sprawozdanie z walnych zebran z kola czy sekcji? gdzie sa wiadomosci z LINA ? co robi zarzad z sekcji? czechowice wogole nie istnieja?moze by chociaz wprowadzic jakis opis lowiska? rozumiem ze strona sie nadal rozwija,ale mieli to robic profesjonalisci. pozdrawiam
Witek ty się tak nie denerwuj, żeby coś było na stronie to musimy zacząć łowić, co do sprawozdania z zebrania koła to będzie ale wciąż czekam na opis bo same zdjęcia to nic nie dadzą, jeżeli chodzi o sekcję to zwracać się proszę do Prezesa Wolaka Bogdana. Cennik na ośrodek został już zatwierdzony i lada dzień będzie i jeszcze odnośnie Ośrodka to taka informacja że tydzień temu została podpisana umowa wstępna na bar z nowym dżierżawcą, prace powinny ruszyć przy remoncie od 1 kwietnia.
Myślę że w tabeli terminów zawodów warto byłoby podać dopuszczalne metody połowu. Może starzy wyjadacze wiedzą co i jak, jednak dla mnie, który zaczyna drugi sezon w kole -niewiele z niej wynika. Oprócz zawodów spininngowych gdzie wiadomo spininng Nie wiem czy np. mogę przyjść ze spinem na zawody otwarcia sezonu? Myślę że warto dodać takie informacje. Pozdrawiam, Leszek